Familia se mărește. Ricky Martin și soțul lui așteaptă cel de-al patrulea copil


În vârstă de 47 de ani, Ricky Martin se pregătește să devină tată pentru a patra oară. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe scenă.


Ricky Martin e în culmea fericirii și a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, sâmbătă seară, la un eveniment care a avut loc la Washington DC. Artistul a fost premiat cu ocazia celei de-a 23-a ediție a evenimentului caritabil Human Rights Campaign National Dinner.

„Îmi plac familiile mari”, a spus Ricky Martin pe scenă, anunțând că el și soțul lui, Jwan Yosef, vor avea încă un copil, adus pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată copiii lui Ricky Martin!

„Familia mea este aici, soțul meu, Jwan, te iubesc, gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Vă iubesc din toată inima mea (…) Și, a propos, așteptăm un nou copil”, a dezvăluit artistul, în uralele celor din sală.

Ricky Martin, trei copii cu o mamă-surogat secretă

Ricky Martin și Jwan Yosef sunt împreună din aprilie 2016. În toamna aceluiași an cei doi s-au logodit și și-au anunțat căsătoria în ianuarie 2018. Cu mulți ani înainte de acest legământ, artistul a avut o relație de lungă durată, mai mult platonică, cu vedeta TV mexicană Rebecca de Alba.

Citește și: Ea este mama gemenilor lui Ricky Martin? Cum arată tânara superbă cu care artistul s-a afișat

După ce au stat 14 ani împreună, cei doi au plănuit să-și întemeieze o familie. Visul lor s-a destrămat, iar Ricky Martin și-a făcut acea familie singur. În august 2008 a devenit tatăl a doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, cu ajutorul unei mame-surogat.

Identitatea femeii care i-a adus pe lume pe cei doi copii nu a fost dezvălită, însă în 24 decembrie 2018, chiar de ziua artistului, familia acestuia s-a mărit cu încă un copil. Fiica celor doi, Lucia, s-a născut cu ajutorul aceleiași mame-surogat, despre care Ricky Martin spunea că e o persoană specială, pentru care și-ar da și viața.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Nicki Minaj se retrage pentru a-și întemeia o familie

FULLSCREEN
Familia se mărește. Ricky Martin și soțul lui așteaptă cel de-al patrulea copil
  • /

related posts

Modifică setările cookies