Fiica cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Ce mesaj are tatăl ei pentru „tinerii domni”


Andreea Totir este una dintre cele două fiice vitrege ale lui Horia Brenciu, însă cântărețul i-a transmis toată dragostea lui de ziua ei de naștere.


Sărbătoare mare în familia lui Horia Brenciu, care o aniversează pe Andreea, fata cea mare a artistului. Andreea e fiica vitregă a artitului și poartă numele Totir, după tatăl ei biologic, fostul soț al mamei sale.

„Ea e fata mea cea mare. E cea mai frumoasă. Împlinește 28 de ani. Un mesaj către tinerii domni: limitați-vă la like-uri ”, a scris cântărețul pe Facebook.

Brenciu este foarte mândru de fiica lui, care a și fost luată sub aripa sa protectoare. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale din București, Andreea a lucrat direct cu tatăl ei vitreg la compania de producție muzicală a acestuia.

„Te iubesc, Prințesă minunantă! La mulți ani”, i-a transmis Andreei și mama ei, producătorul TV Alice Dumitrescu Brenciu.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se cunosc din anii ’90 și s-au căsătorit în septembrie 2014. Ei au împreună o fetiță, pe nume Mina, și un băiat adoptat, pe nume Toma.

Alice Dumitrescu mai are două fete: Andreea, din căsnicia cu Radu Totir, și Maria, dintr-o altă relație.

  • Fiica cea mare a lui Horia Brenciu a împlinit 28 de ani. Ce mesaj are tatăl ei pentru „tinerii domni”
Modifică setările cookies