Fiica lui Ogică a pus 25 kg în timpul sarcinii. Cum arată la șase săptămâni după ce a născut


Raluca a făcut doi bărbați extrem de fericiți în decembrie 2018, când a adus pe lume un băiețel. Tatăl ei, Stelian Ogică, și soțul, fotbalistul Adrian Ropotan, sunt mândri de micuțul care și-a făcut loc în familia lor.


Raluca Ropotan (27 de ani) se simte mai bine ca niciodată, la șase săptămâni de când a adus pe lume un băiețel. Fosta asistentă TV și-a intrat în rolul de mămică și se declară fericită că cel mic nu-i face zile fripte. E tare ascultător și parcă face tot ce poate să o ajute pe mami să se acomodeze cu noul „job”.

E o experiență minunată, nu poate să o înțeleagă nimeni până nu o trăiește”, a spus Raluca Ropotan la Vorbește lumea.

Până să rămână însărcinată, Raluca Ropotan făcea senzație pe rețelele sociale cu formele ei apetisante. O serie de fotografii realizate în Dubai au devenit favoritele fanilor ei de pe Instagram.

FOTO: Raluca Ropotan Instagram

Soția fotbalistului de la Concordia Chiajna a dezvălujit că în sarcină a luat nu mai puțin de 25 de kilograme, iar acum mai are de recuperat 11 kg. Totul se datorează faptului că în timpul sarcinii nu s-a abținut de la aproape nimic.

Mai am de dat chiar 11 kilograme. Am avut 25 kg, cred. Am avut ceva, da. Pot să spun că m-am răsfățat în toată această perioadă”, a spus fiica lui Stelian Ogică. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Raluca merge la sală și își consumă mare parte din energie având grijă de cel mic.

Raluca și Adrian Ropotan s-au căsătorit în 2017, iar până în urmă cu câteva luni au locuit în Dubai. El semnase în 2016 cu o echipă de fotbal din Emiratele Arabe Unite, însă acum s-a întors în campionatul intern. Deocamdată, cei doi vor rămâne în România pentru a-și crește băiețelul. 

FULLSCREEN
Fiica lui Ogică a pus 25 kg în timpul sarcinii. Cum arată la șase săptămâni după ce a născut
  • /

related posts