Filmuletul emotionant care a induiosat milioane de oameni. Ce gest face pisica din imagini cand bebelusul incepe sa planga


Nu te-ai fi asteptat la asa o reactie din partea unui animal. Iata de ce a fost in stare o pisica pentru a-l determina pe un copil sa nu mai planga.


Filmuletele in care personajele principale sunt reprezentate de animalele de companie, fac furori pe internet. Cele mai multe prezinta momente haioase surprinse de parinti si se petrec intre copiii lor si cainii, pisicile sau papagalii din casa.

Un filmulet care a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube ii emotioneaza si pe cei mai tari de inger. Acesta surprinde cateva momente din viata unui nou-nascut, care incepe sa planga dupa ce mama lui l-a asezat intr-un patut mobil.

O pisica neagra, care il pazeste ca un bodyguard si e atenta la orice miscare de-a lui, devine agitata de indata ce observa ca acesta plange.

Protectoare si cu un simt dezvoltat de aparare, aceasta intinde o labuta catre copil si incepe sa-l mangaie pe crestetul capului, pana ce acesta se opreste din plans. Fiind nesigura ca cel mic s-a linistit, aceasta l-a mai urmarit pret de cateva secunde, tinandu-si in permanenta labuta pe capul lui.

Mai mult, pisica si-a apropiat botul de copil, parca dorind sa-i simta respiratia si pulsul. Dupa aceasta reactie a animalului de companie, copilul a incetat sa mai planga.

Te-a impresionat acest filmulet? Tu ti-ai lasa animalele de companie in preajma copiilor tai?

related posts

Modifică setările cookies