Fotografia care I-A SALVAT VIATA. Diferenta dintre doua surori gemene, vizibila doar in aceasta imagine – FOTO


O fotografie aparent banala a fost cea care i-a salvat viata unei fetite de doar cateva zile. Fotografia, care o arata pe Sophie Tubman alaturi de sora ei geamana Megan, a fost realizata de mama fetitelor, acesta fiind singurul moment [...]


O fotografie aparent banala a fost cea care i-a salvat viata unei fetite de doar cateva zile. Fotografia, care o arata pe Sophie Tubman alaturi de sora ei geamana Megan, a fost realizata de mama fetitelor, acesta fiind singurul moment in care femeia a observat diferenta dintre cei doi copii.

Pielea micutei Sophie era galbena, in contrast cu cea a surorii sale, care era rozalie. Mama fetitelor a dus-o pe Sophie la medic, aceasta fiind diagnosticata cu o boala de ficat care ii punea viata in pericol.

Micuta a fost supusa unei operatii, iar in prezent este vindecata, dar asta doar datorita faptului ca mama ei i-a facut acea fotografie alaturi de sora ei geamana, scrie dailymail.co.uk.

Citeste si: Gemenii care au surprins Marea Britanie: unul este alb, celalalt mulatru. Afla explicatia medicilor

Sophie nu avea aceeasi culoare a pielii ca Megan, iar odata cu trecerea zilelor, devenea din ce in ce mai evident. Cand erau asezate una langa cealalta clar nu mai aratau precum imaginea din oglinda pe care o aveau atunci cand s-au nascut. Faptul ca am putut compara culoarea pielii lui Sophie cu cea a surorii sale i-a salvat viata“, a declarat mama gemenelor.

Cele doua fetite s-au nascut in august 2009, iar dupa doar cateva zile diferentele dintre ele au inceput sa fie vizibile. Mama gemenelor a povestit ca intre cele doua surori este o legatura foarte puternica, starea de sanatate a lui Sophie imbunatatindu-se imediat ce sora ei, Megan, a fost dusa langa ea.

 

Mediafax

related posts