Frumusețea, trăsătură de familie! Cum arată mama lui Catrinel Marlon


Știm deja că superba Catrinel Marlon are o soră la fel de frumoasă, însă puțini știu cum arată doamna Lili, mama celor două frumuseți. 

Tag-uri:

Catrinel Marlon (36 de ani) se bucură de vacanță pe o plajă însorită, alături de familia ei. Topmodelul se relaxează cu părinții, sora și fetița Caroline. 

Catrinel a postat câteva imagini din vacanță și pe contul de Instagram. Într-una din fotografii, actrița apare pe plajă alături de mama și sora ei. 

“Trei campioane: campioană balcanică la săritura în înălțime - Lorena, campioana naționala la gimnastică ritmică - Lili și campioana la chiulit de la școală - Miss Super Cat. Vă doresc o săptămâna frumoasa și mult tonus”, a scris Catrinel lângă fotografie. 

Mama Lorenei și a lui Catrinel pare mai degrabă sora lor. Mai mult, Lili Menghia este la fel de flexibilă ca-n tinerețe. “Mama Lili e bombă!”, i-a scris unul dintre fani. La postare a reacționat și Dudu Menghia, tatăl lui Catrinel. “Fetele mele!”, a scris mândru bărbatul. 

Internauții i-au lăsat zeci de complimente pe profil. “Îmi place că ești așa, un om real și pe Instagram. Nu incerci nicidecum să fii altcumva. Și îți iese tot atât de natural! O familie minunată!”, i-a transmis o fană lui Catrinel. 

Superba româncă a devenit mămică în februarie 2019. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe care a botezat-o Caroline Leon di Lodovico. Catrinel are o relație de peste nouă ani cu producătorul de film italian Massimiliano di Lodovico.

 
Fotografii: Instagram
 
Vezi și VIDEO: Coaste de porumb
 
 

related posts

Modifică setările cookies