Gravidă în 6 luni, Bar Refaeli are abdomenul plat! Cum e posibil


La 34 de ani, super-modelul Bar Refaeli se pregăteşte să devină mamă pentru a treia oară. Totuşi, deşi sarcina este destul de avansată, israelianca reuşeşte să-şi ascundă perfect burtica de gravidă.


Fosta iubită a lui Leonardo Di Caprio e căsătorită din 2015 cu conaţionalul Adi Ezra, cu care are deja două fetiţe, Liv (3 ani) şi Elle (2 ani). În vara lui 2019, Bar Refaeli a anunţat că e din nou încărcinată, de această dată cu un băieţel.

În aceste condiţii, după aproape jumătate de an, era de aşteptat ca semnele sarcinii să fie vizibile pe corpul lui Bar Refaeli. Una din ultimele postări pe Instagram ale acesteia ne arată însă un abdomen plat, ajutat puţin şi de poziţia aleasă de israeliancă.

Culcată pe spate şi îmbrăcată într-o ţinută sport, Bar s-a colorat pe faţă şi pe burtă într-o culoare aurie pentru a transmite un mesaj cu totul special: ,,Aur pentru mine şi pentru tine, baby”.

Dacă pe plan familial o duce extraordinar, Bar Refaeli are în această perioadă ceva probleme cu legea, fiind cercetată pentru o presupusă evaziune fiscală din perioada în care se iubea cu actorul american Leonardo Di Caprio.

related posts

Modifică setările cookies