Hai la “Holy Molly”, ateliere de imaginatie pentru copiii mici si mari


La atelierele Holy Molly nu-ti trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli si nici cineva care sa-ti spuna cum sa faci vreo capodopera. Tot ce iti trebuie ai deja la tine: imaginatie! Poti sa-ti dai frau liber imaginatiei, [...]


La atelierele Holy Molly nu-ti trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli si nici cineva care sa-ti spuna cum sa faci vreo capodopera. Tot ce iti trebuie ai deja la tine: imaginatie!

Poti sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa creezi personajele si intamplarile despre care nici nu indrazneai sa vorbesti cu voce tare. Tu singur, cu manutele tale, le dai viata din aproape nimic, hartie, culoare, textile, te miri ce-uri.

Eu sunt pe acolo, imi vad de treaba ta insa doar cu idei mai nebunesti decat ale tale. Sa te tii vartej!

Cu cine ma joc la Antipa?

Eu sunt Holy Molly si am 6 ani, ba nu, 10 sau 30… hmm… nu conteaza… Pot fi Mary Poppins la 6 ani, Peter Pan de genul feminin… sau Alice in tara motanului descaltat… pot fi orice vreau eu. Sigur sunt cea mai buna prietena a copiilor mici si mari cu imaginatie. Si imi doresc sa fim cat mai multi cei care putem construi lucruri, locuri si intamplari reale pe care altii nici in imaginatie nu le pot cuprinde.

Elena isi da doctoratul in creatie improvizata pentru ca ea stie de toate de cand era mica. Facea hainute papusilor din basmalele bunicii si cercei din boabe de mazare. Daca ai nevoie de ochisori daca vrei sa stii cum se descurca firele de canepa sau daca nu stii ce sa alegi intre rosu si galben, ea sigur va sti raspunsul. Stie exact unde sunt puse culorile, foarfeca, lipiciul si toate milioanele de bolduri si piuneze care ne sunt atat de necesare.

DeeDee nu are nicio treaba doar sa va tachineze pe voi. Glumesc. Sau nu? Cert este ca reuseste sa construiasca orice, orice din orice. Ori ce?

Cand sa te joci la Antipa?

Cand ai loc. Pentru ca panza de paianjen tine doar 15 elefanti, oricat de mare sau mic esti, trebuie sa te grabesti sa-ti rezervi un loc.

In fiecare sambata, de la 10:00 – 11:50 sau de la 12:00 – 13:50. Important este sa ai peste 3 ani si sa te descurci fara parinti, pentru ca ei au treaba lor!

15 octombrie – Tema: Animale marine cu ventuze
Cate brate, atatea imbratisari: imagineaza-ti cu imaginatie propriul “imbratisator” din carton, polistiren, hartie creponata, margele si ventuze.

22 octombrie – Tema: Marii locuitori ai lumii marine – balena, rechinul alb, incursiune
Nu ti-ar placea sa ai propria ta balena alba? Da-i forma si viata din sosete si sfoara si apoi dreseaz-o sa te insoteasca in toate calatoriile tale oceanice.

29 octombrie – Tema: In abisul oceanelor – creaturi ciudate adaptate la medii ostile

Inventeaza-ti cea mai ciudata creatura din lut, carpe, ate si carton si concureaza cu natura.

Rezervarile le faci la Muzeul Antipa se pot face la telefon : 312.88.26, int.119
e-mail: maria.bezede@antipa.ro
Cost pe atelier: 50 lei

related posts