Actrita Halle Berry vrea sa-i interzica fostului sot sa-si vada fetita


Actrita Halle Berry incearca sa obtina un ordin de restrictie din partea judecatorilor in ceea ce-l priveste pe fostul ei partener deoarece nu-si doreste ca acesta sa o mai poata vedea pe fiica lor, Nahla. Recent, modelul canadian Gabriel Aubry, [...]


Actrita Halle Berry incearca sa obtina un ordin de restrictie din partea judecatorilor in ceea ce-l priveste pe fostul ei partener deoarece nu-si doreste ca acesta sa o mai poata vedea pe fiica lor, Nahla.

Recent, modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle si tatal fiicei lor, a fost acuzat ca pune in pericol siguranta copilului lui.

In urma cu putin timp, Gabriel a refuzat sa o duca pe copila la scoala, a tinut-o in propria casa si a iscat un scandal monstru in momentul in care dadaca ingrijorata a fetitei i-a batut la usa.

Femeia trebuia sa o ia pe Nahla de la scoala, insa negasind-o acolo s-a indreptate catre caminul modelului, banuind ca micuta este acolo.

Cand Alliance Kamden i-a cerut socoteala barbatului, acesta a reactionat agresiv si i-a vorbit urat acestia, spunandu-i ca este o simpla bona si ca nu are dreptul sa stie nimic.

Mai mult decat atat, se pare ca barbatul ar fi impins-o in timp ce aceasta iesea din casa cu fetitei actritei Halle Berry in brate.

Ranita, aceasta a facut o plangere la politie impotriva tatalui Nahlei, caruia i se poate interzice sa o mai vada pe copila pana la momentul clarificarii situatiei.

Oricine poate depune o plangere, oricand. Asta nu inseamna ca este si fondata“, au declarat reprezentantii lui Gabriel Aubry in momentul in care au fost contactati.

Pana la momentul hotararii judecatoresti, Halle Berry incearca sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a-i interzice fostului ei iubit sa-si vada fiica.

Aparent, acesta este foarte furios pe situatie si nu are de gand sa stea cu mainile in san, conform Daily Mail.

related posts

Modifică setările cookies