Harper Beckham, adorabila la zoo. Uite cum alearga prin iarba alaturi de fratii ei


La varsta de un an, micuta Harper se pregateste deja sa paseasca pe podium alaturi de celebra ei mama. Pentru a fi sigura ca merge corect, adorabila fiica a cuplului Beckham exerseaza pe aleile de la gradina zoologica, sub supravegherea [...]


La varsta de un an, micuta Harper se pregateste deja sa paseasca pe podium alaturi de celebra ei mama. Pentru a fi sigura ca merge corect, adorabila fiica a cuplului Beckham exerseaza pe aleile de la gradina zoologica, sub supravegherea atenta a parintilor.

Harper Seven a implinit in iulie 2012 varsta de un an si a inceput deja sa simta gustul pentru moda si podium. Pana la a trece la prezentari, ea se bucura de timpul petrecut alaturi de parintii si fratii ei mai mari la gradina zoologica si incepe sa se obisnuiasca sa mearga singura, fara ajutor.

Mezina familiei Beckham este un copil independent, caruia ii place sa alerge si sa petreaca timp in aer liber, in preajma animalelor.

Surprinsa de paparazzi la o iesire cu familie, micuta Harper alearga nevoie mare si, desi se impiedica la un moment dat si se prabuseste in iarba, se ridica fara nicio problema si isi vede in continuare de drum!

related posts

Modifică setările cookies