Harper Beckham, la plimbare in ciorapi de 50$


Spatiile publice se transforma in podiumuri pentru micuta Harper Beckham, care, alaturi de mamica ei, nu rateaza nici macar o ocazie pentru a-si etala garderoba luxoasa. Intr-una dintre cele mai recente aparitii, micuta Harper purta o pereche de ciorapei Chloe [...]


Spatiile publice se transforma in podiumuri pentru micuta Harper Beckham, care, alaturi de mamica ei, nu rateaza nici macar o ocazie pentru a-si etala garderoba luxoasa.

Intr-una dintre cele mai recente aparitii, micuta Harper purta o pereche de ciorapei Chloe in valoare de 30 de lire, adica aproximativ 50$.

Obsesia Victoriei Beckham pentru articole vestimentare de firma se transmite si catre cel mai mic membru al familiei, care ii calca pe urme cu toate ca nici nu a invatat inca sa mearga.

La un moment dat al careierei sale, fosta Posh Spice afirma ca aeroportul s-a transformat intr-un soi de podium pentru ea, deoarece ii permite sa-si etaleze cele mai inspirate tinute.

Acelasi lucru este valabil si pentru Harper Seven, care la patru luni a calatorit mai mult decat multe persoane ajunse la varsta maturitatii, conform Dailymail.

related posts