Harper Beckham, pe locul 10 in topul celor mai bine imbracate vedete


Harper Seeven, fiica celebrului cuplu David si Victoria Beckham are doar sase luni, insa face deja parte din topul celor mai la moda celebritati de la Hollywood. Ce-i drept, avand-o drept mamica pe Victoria, cea mai fashionista diva de pe [...]


Harper Seeven, fiica celebrului cuplu David si Victoria Beckham are doar sase luni, insa face deja parte din topul celor mai la moda celebritati de la Hollywood.

Ce-i drept, avand-o drept mamica pe Victoria, cea mai fashionista diva de pe meleagurile americane, micuta Harper nu avea cum sa rateze topurile care vizeaza vestimentatia si stilul.

Revista Company a clasat-o pe copila pe pozitia a 10-a in topul “10 cele mai noi fete de remarcat din moda”, motivand ca Harper Seven are un stil sofisticat, elegant si ca hainutele din casmir si in pe care le poarta i se potrivesc de minune.

Cu toate ca stilul ei este apreciat de critcii industriei, Harper a ocupat totusi un loc destul de codas, spre deosebire de cea care poarta numele de “Muza lui Karl Lagerfeld”, Clémence Poésy.

Pe pozitia a doua a clasamentului se afla actrita Zooey Deschanel, iar Kate Middleton a ocupat pozitia a 4-a.

Ce crezi despre alegerea specialistilor din moda? Exagereaza ei cand aleg bebelusi in astfel de topuri? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts