Heidi Klum și Seal, scandal din cauza copiilor lor în plină pandemie de coronavirus


Supermodelul de origine germană și cântărețul britanic sunt la cuțite din cauza unor neînțelegeri apărute pe fondul pandemiei de coronavirus.


Heidi Klum (47 de ani) a cerut instanței audierea de urgență a lui Seal (57 de ani), după ce a eșuat să se înțeleagă cu acesta pe marginea timpului petrecut cu copiii lor. Heidi Klum și Henry Olusegun Adeola Samuel (Seal) au patru copii împreună, iar modelul l-a anunțat pe fostul soț că intenționează să-i ducă în Germania cu ea.

Heidi, care este și prezentatoarea unor emsiuni de succes, se pregătește pentru filmările unui show de modeling în țara natală. Însă, Seal a refuzat să-și lase copiii să plece în Europa, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

Timpul pe care Henry îl petrece cu copiii noștri este cel mult sporadic”, susține modelul în documentele depuse la tribunal, conform People. Cele două staruri au custodie comună asupra copiilor, însă aceștia locuiesc, mare parte din timp, cu mama lor, peste Ocean.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Sunt conștientă de toate precauțiile necesare asociate cu virusul Covid-19 și nu i-aș pune niciodată pe copiii noștri în pericol. În Germania, am luat toate măsurile de precauție pe care le am în SUA”, a mai scris Klum în declarația ei.

Fiica lor cea mare, Leni (16 ani), a depus și ea o declarație la dosar, în care explică de ce mama lor trebuie să facă această călătorie în Europa.

E greu pentru mine, fiindcă îmi iubesc ambii părinți. Mama mea trebuie să filmeze în Germania vreme de câteva luni, iar eu și frații mei vrem să mergem cu ea. Până acum, tata nu ne-a permis să plecăm, deși i-am explicat motivele pentru care vrem să plecăm”, a spus adolescenta.

Heidi Klum și Seal au format un cuplu până în aprilie 2012. Au împreună 3 copii – doi băieți și o fată. Fiica cea mare, Leni, este rodul relației modelului cu Flavio Briatore, managerul echipei de Formula 1 Renault. Însă, acesta nu a făcut parte din viața fetei, Seal preluând rolul de tată la scurt timp după naștera ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frică a mea, la The Masked Singer”

FULLSCREEN
Heidi Klum și Seal, scandal din cauza copiilor lor în plină pandemie de coronavirus
  • /

related posts

Modifică setările cookies