Hilary Duff este însărcinată pentru a treia oară și va naște în 2021


Actrița de 33 de ani și soțul ei, Matthew Koma, vor avea încă un copil. Cei doi au confirmat sarcina pe conturile lor de socializare.


Hilary Duff are două motive de bucurie în luna octombrie. Acum doi ani, la 25 octombrie, o năștea Banks Violet Bair, primul copil pe care îl are cu actualul soț. Anul acesta, la 25 octombrie, actrița a dezvăluit că este însărcinată din nou și urmează să nască anul viitor.

Creștem. În special eu”, a scris actrița pe Instagram în drepul unui filmuleț în care soțul ei o mângâie pe burtă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Vestea vine la exact doi ani de la venirea pe lume a primului lor copil, Banks Violet Bair. În octombrie 2018, actrița a născut acasă, pe cale naturală. Într-o postare emoționantă pe rețeaua socială, actrița a dezvăluit ce a însemnat toată această perioadă pentru ea.

Doi ani miunați cu zâmbetul tău și cu ochii tăi strălucitori (leșin). Te iubesc atât de mult. Îți mulțumesc că ne-ai ales pe noi. Tati are toate cuvintele poetice”, a scris actrița pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Hilary Duff mai are un fiu în vârstă de 8 ani, pe nume Luca Cruz, cu fostul ei soț, Mike Comrie. Cei doi au custodie comună și petrec timp egal cu fiul lor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 21: Giulia Nahmany, primele dezvăluiri după eliminare

  • Hilary Duff este însărcinată pentru a treia oară și va naște în 2021

related posts

Modifică setările cookies