Imaginea de peste 140.000 de like-uri cu fetita lui Connect-R. Cat de simpatica a fost pitica la botez


Connect-R a devenit pentru prima oara tatic in ianuarie 2014 si de atunci nu pierde nicio ocazie pentru a se lauda in fata fanilor cu minunea lui, micuta Maya. In urma cu cinci luni, Connect-R a publicat pe reteaua de [...]


Connect-R a devenit pentru prima oara tatic in ianuarie 2014 si de atunci nu pierde nicio ocazie pentru a se lauda in fata fanilor cu minunea lui, micuta Maya.

In urma cu cinci luni, Connect-R a publicat pe reteaua de socializare prima imagine cu fetita sa, Maya. Un crestin devotat, artistul a tinut sa multumeasca divinitatii pentru acest eveniment extrem de fericit din viata sa si si-a facut un obicei din a public imagini cu cea mica.

Maya a fost botezata recent la Biserica Sfantul Nicolae din centrul Capitalei, moment special pentru Connect-R si sotia lui, care sunt foarte mandri de copila. Mai mult decat atat, cu toate ca a ales sa fie extrem de discret in ziua in care micuta a primit aceasta taina, artistul nu a ezitat sa le impartaseasca ulterior admiratorilor si imagini cu tinuta ei.

Recent, el a publicat o poza in care fetita e imbracata in alb din cap pana in picioare si poarta, pe langa ceea ce pare o rochita cu dantela alba, un accesoriu de cap cu perle si pene, demn de o adevarata printesa.

Un crestin bosumflat laughing ” a scris Connect-R in descrierea pozei care a primit peste 140.000 de like-uri in timp record.

related posts

Modifică setările cookies