Inca putin si naste. Cum o va chema pe fetita lui Jojo: "Exista foarte multe nume frumoase" EXCLUSIV


E insarcinata in luna a opta, dar nu reuseaste deloc sa stea locului. Jojo termina filmarile pentru un nou film, se ocupa de afacere si inca se gandeste la numele fetitei pe care o va avea cu Paul Ipate.


Jojo ne-a povestit exclusiv intr-un live pe pagina de Facebook ca micuta urmeaza sa vina pe lume in luna ianuarie, deci sa fie Capricorn. Iar viitoarea mamica crede macar in anumite trasaturi zodiacale generale: "Am inteles ca, oricum, depinde foarte mult si de ascendent, si de foarte multe alte calcule pe care noi putem doar sa le intuim", a spus ea.

Desi nu trece prima data prin experienta sarcinii, actrita recunoaste ca acum a obosit mai repede si ca, intr-adevar, e diferit sa astepti fetita, si nu baietel: "Am avut greturi cinci luni de zile, puternice".

Daca prima data a ales sa nasca prin cezariana, de data aceasta Jojo nu e sigura cum o va aduce pe lume pe fetita ei, decizia urmand sa fie luata dupa investigatiile medicale din aceasta perioada.

Achim, baietelul ei mai mare, a fost foarte incantat sa afle ca va deveni frate mai mare, ba chiar si-a dorit o surioasa: "El a chemat-o". Cat despre numele mezinei, povestea e mai complicata: "Inca nu am ales numele final. E destul de dificil mai ales cand vine vorba despre numele unei fetite. Nu stiu, la Achim a fost mult mai simplu. Am simtit numele si acum nu am avut un feeling foarte puternic. Exista foarte multe nume frumoase, mi-au scris foarte multe oameni pe pagina de Facebook si mi-au facut propuneri si le multumesc din suflet, dar inca nu am putut sa ma hotarasc", a spus Jojo.

Pentru a vedea restul interviului cu Jojo, da PLAY materialului video de mai sus. Sigur o sa-ti placa raspunsurile ei.
 

related posts

Modifică setările cookies