Incercarea cu orice pret de a face un copil poate provoca barbatilor impotenta. Ce alte efecte negative mai sunt


Momentul este crucial atunci cand un cuplu se hotareste sa faca un copil. Conform unui studiu, incercarile programate de a face un copil pot conduce la disfunctii erectile pentru barbati. Presiunea la care sunt supusi barbatii cand trebuie sa faca [...]


Momentul este crucial atunci cand un cuplu se hotareste sa faca un copil. Conform unui studiu, incercarile programate de a face un copil pot conduce la disfunctii erectile pentru barbati.

Presiunea la care sunt supusi barbatii cand trebuie sa faca sex in anumite perioade poate conduce la efecte foarte negative, informeaza The independent.

Citeste si: Marimea conteaza la fertilitatea barbatilor, dar nu asa cum crezi

Dupa sase luni de incercari, cel putin patru barbati din zece sufera de disfunctii erectile sau chiar impotenta si multi dintre acestia vor evita sa mai faca sex cu partenerele lor, au relevat cercetatorii. Conform acestora, cel putin un barbat din zece alege sa comita adulter tocmai din aceasta cauza.

Programul strict in care un cuplu trebuie sa faca sex atunci cand femeia este fertila este cel care pune presiune asupra barbatului.

Doctorii ar trebui sa constientizeze ce daune poate provoca barbatului programarea sexului. atat femeile cat si barbatii ar trebui sa fie avertizati de doctori de posibilele efecte negative ale sexului programat. acestea sunt disfunctiile erectile si adulterul. stresul acumulat de barbati din cauza obligatiilor este cel vinovat pentru aceste disfunctii”, au precizat cercetatorii.

Citeste si: Ceasul biologic ticaie si in cazul barbatilor. Uite ce au descoperit oamenii de stiinta

Mai mult de 400 de barbati au participat la studiul care a implicat consultari individuale ale urologilor si expertilor in fertilitate, dar si anumite teste special concepute, scrie Mediafax. Barbati care si-au programat impreuna cu partenerele conceperea unui copil au avut comportamentul sexual studiat pe durata a sase luni. Niciunul dintre ei nu a avut probleme sexuale inainte de cercetare.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca cei care doresc sa aiba un copil ar trebui sa-si programeze conceperea acestuia doar pentru trei luni, dupa care ar trebui luata o pauza de cateva luni de la programul obisnuit.

related posts

Modifică setările cookies