Intra in concurs si castiga o invitatie dubla la filmul Happy Feet 2 – 3D


De 1 Iunie, Depici.ro ti-a pregatit o super supriza si te invita la concurs. Daca nu ai vazut inca Happy Feet 2-3D sau daca iti doresti sa revezi acest film, intra in competitia noastra si ai sansa de a castiga [...]


De 1 Iunie, Depici.ro ti-a pregatit o super supriza si te invita la concurs. Daca nu ai vazut inca Happy Feet 2-3D sau daca iti doresti sa revezi acest film, intra in competitia noastra si ai sansa de a castiga o invitatie dubla la cinema!

Nu trebuie sa faci nimic complicat, iar micutul tau te poate ajuta sa castigi acest concurs si sa mergeti impreuna la film. Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti in in 3-4 randuri o intamplare amuzanta cu micutul tau si ai sansa sa castigi o invitatie dubla la Happy Feet 2-3D in saptamana 1-7 iunie 2012, la Hollywood Multiplex Bucuresti.

Numaratoarea inversa a inceput, asa ca te sfatuim sa-ti chemi copilul si sa completati tot chestionarul de concurs de pe pagina de Facebook a site-ului DePici.ro. Apasa butonul “Trimite” si te-ai inscris!

Mult succes, parinti si pici!

Castigatori:

1. Mirica Florentina Rodica
2. Andreescu Cristina Gabriela
3. Manole Anamaria

related posts

Modifică setările cookies