Ioana Ginghina ii invita pe toti copiii la atelierele de educatie prin teatru MiniArtShow


Cunoscuta actrita Ioana Ginghina le propune atat parintilor, cat si copiilor o metoda amuzanta, creativa si extrem de inventiva prin care sa invete lucruri noi, dar sa se si dezvolte ca oameni. Ea a dat startul atelierelor de educatie prin [...]


Cunoscuta actrita Ioana Ginghina le propune atat parintilor, cat si copiilor o metoda amuzanta, creativa si extrem de inventiva prin care sa invete lucruri noi, dar sa se si dezvolte ca oameni. Ea a dat startul atelierelor de educatie prin teatru MiniArtShow, iar noi am fost acolo ca sa-ti aratam cum decurg orele.

MiniArtShow este un atelier de educatie prin teatru si creatie, unde copiii pot invata cum sa fie mai comunicativi, mai descurcareti, mai inventivi. Nu in ultimul rand, de-a lungul cursurilor, micutii pot descoperi si invata notiuni noi legate de lumea inconjuratoare.

Prin programe educative, Ioana Ginghina si Nicoleta Rusu povestesc lumea cu ajutorul copiilor curiosi. Ele pornesc de la un scenariu schelet, care prinde viata si se dezvolta odata cu copiii, ei fiind adevaratii protagonisti ai  povestii.

Citeste si: Ioana Ginghina invita scolarii la cursurile de actorie “MiniRoses” VIDEO

Programul celor doua actrite propune multe tipuri de activitati: jocuri de cunoastere, momente plastice, descoperirea spatiului cosmic, jocuri diverse si discutii despre fiecare planeta in parte. In cea de-a doua parte a atelierului, copiii si parintii primesc  diverse obiecte de papetarie si isi construiesc propria planeta.

La MiniArtShow, cei mici si cei mari invata cum se merge in spatiu si cum se poate supravietui pe planete, in functie de compozitia si atmosfera lor. Ei il intalnesc pe Zeul Comertului si invata sa fie cumpatati, iar cu ajutorul Martianului invata cum sa vorbeasca prin puterea gesturilor si a mintii. Nu in ultimul rand, Raza de Soare, fiica Soarelui le explica de ce nu e frumos sa minta.

Ioana si Nicoleta explica faptul ca MiniArtShow nu seamana cu alte scoli de actorie, ci propune o metoda alternativa de invatamant, prin intermediul careia cei mici isi vor dezvolta personalitatea si inventivitatea.

Citeste si: Cum sa slabesti sanatos si repede. Ioana Ginghina iti spune ce ai voie sa mananci si ce nu

Costul unui atelier este de 50 lei, iar cursul dureaza o ora si 30 de minute. Materialele sunt incluse in pretul biletului, iar inscrierile se fac din timp. Daca vrei sa obtii mai multe informatii despre atelier, poti accesa pagina de Facebook MiniArtShow sau blogul Ioanei Ginghina.

Ce parere ai despre educatia prin teatru? L-ai duce pe cel mic la un astfel de atelier? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.


related posts

Modifică setările cookies