Ioana Ginghina invita scolarii la cursurile de actorie “MiniRoses” VIDEO


Actrita Ioana Ginghina propune scolarilor si parintilor o alternativa la metoda clasica de educatie: cursurile de teatru, care vin sa dezvolte intelectul si personalitatea copilului. Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant care poate interveni in formarea unui [...]


Actrita Ioana Ginghina propune scolarilor si parintilor o alternativa la metoda clasica de educatie: cursurile de teatru, care vin sa dezvolte intelectul si personalitatea copilului.

Teatrul poate fi o metoda de educatie si invatamant care poate interveni in formarea unui tanar atunci cand invatamantul alternativ nu este suficient. Cei mici pot creste prin teatru, invata sa comunice, se relaxeaza si se distreaza.

In cadrul cursului de actorie de la “MiniRoses“, copiii isi vor dezvolta personalitatea si isi vor insusi mecanisme de invatare, le vor fi stimulate calitatile creative, inteligenta emotionala si abilitatile de comunicare prin diverse tehnici specifice comunicarii artistice, exercitii si jocuri.

Indiferent de varsta, personalitatea si talentul copilului, actrita a gandit atelierele in asa fel ca micutii sa se simta bine, sa se distreze si sa plece mulțumiti de la ore.

Ioana Ginghina are 12 ani de experienta cu cei mici, actrita putand fi vazuta in spectacolele Teatrului pentru Copii “Ion Creanga” din Bucuresti.


Unde au loc cursurile? After School “MiniRoses”
str. Matei Basarab nr.25 B – oras Otopeni, jud. Ilfov

Cui se adreseaza? Copii cu varsta intre 6-12 ani

Cat dureaza o sedinta? 60 de minute (cu o pauza de 10-15 minute atunci cand copiii obosesc)

Care este frecventa cursurilor? 1 sedinta/saptamana

Date contact: Tel: 0730.92.72.92

Mai multe informatii despre Cursurile de actorie “MiniRoses” va ofera chiar actrita Ioana Ginghina in materialul video de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies