Irina Shayk, sexy și când se joacă în parc cu fiica ei. Cum a îmbrăcat-o pe micuța Lea de Seine


După despărțirea de Bradley Cooper, Irina Shayk (33 de ani) nu-și mai împarte inima la doi și are mai mult timp pentru fiica ei.


Irina Shayk a petrecut o zi întreagă, luni, alături de fiica ei de doi ani, Lea de Seine. După ce e petrecut weekend-ul la Milano, la Săptămâna Modei, fotomodelul s-a întors la New York, unde s-a distrat cu fetița ei și a actorului Bradley Cooper.

Cele două au purtat rochițe aproape identice, marca Burberry, într-un parc din Brooklyn. Irina a optat pentru o rochie tip cămașă, deasupra genunchilor, cu mâneci lungi, care costă 690 de dolari. Pentru fiica ei, Irina a ales o rochiță fără mâneci, din bumbac, care costă 180 de dolari.

FOTO: Profimediaimages.ro

Mamă singură, Irina i-a făcut fiicei ei toate poftele: a dat-o în leagăn, i-a îmbrăcat păpușile, a ajutat-o să facă palate din nisip și a răsfățat-o cu prăjiturele.

Citește și: Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună? 20 de staruri care s-au cuplat la filmări

Irina Shayk este mamă full-time de când s-a despărțit de Bradley Cooper. Ea o duce pe micuța Lea la grădiniță, la locurile de joacă, la zilele de naștere ale colegilor, în parc. 

De dragul fiicei lor, Irina și Bradley au decis să continue să petreacă timp împreună. „Bradley e un tată grozav. A fost mereu extrem de implicat în viața fiicei sale”, a spus o sursă pentru revista People. 

Deși s-au despărțit, după patru ani de relație, cei doi vor continua să împartă custodia fiicei lor.

Fotografii: Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Irina Shayk, sexy și când se joacă în parc cu fiica ei. Cum a îmbrăcat-o pe micuța Lea de Seine
  • /

related posts