Iți dorești să fii o femeie puternică? Uite care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul ideal 


Nu există nimic mai frumos decât o femeie sigură, independentă și plină de ambiție într-o eră în care sexul frumos și-a câștigat deja drepturile pe deplin. Însă, în spatele oricărei femei fericite se află un bărbat puternic, gata să-i fie alături în orice situație.  


Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar trebui să fie bărbatul ideal în viziunea oricărei femei, ar trebui să știi că trebuie să ții cont de anumite calități, vitale pentru a avea o relație cât mai armonioasă. 

Uite 9 calități pe care partenerul tău de viață ar trebui să le aibă: 

   1. Te provoacă 

  El este la fel de puternic că tine, însă mai liniștit. Te provoacă mereu să fii cea mai bună și uneori te critică, însă tu o femeie inteligentă, îl vei iubi pentru asta. 

 

 2. Nu devine gelos  

  Are suficientă încredere în tine în cât știe că flirturile tale la un posibil cocktail sunt inocente și nu vor fi niciodată o amenințare în relația voastră. Înțelege nevoia femeilor de a-și pune în valoare atuurile și nu simte nevoia să te interogheze la orice pas. 

  

 3. Este confidentul tău, deși știe că le povestești și "fetelor" 

  Simți că poți vorbi cu el orice, și nu te ferești să îi povestești momente stânjenitoare din viață ta. Îți respectă secretele deși știe că prietena ta cea mai bună știe toate detaliile din relația voastră, dar se conformează pentru că te iubește.  

  

 4. Te înveselește deși ai o stare proastă 

  Este un puternic sprijin pentru tine, chiar și în momentele mai puțin bune. Te simți liniștită cu el, iar atunci când ai o stare proastă știe cum să te scoată din ea. Indiferent de cum te simți, fie tristă, emoțională sau obosită, înțelege că ai nevoied de spațiu și ți-l acordă atâta timp cât ai nevoie. 

  

 5. Când îți cere scuze, o face într-un mod sincer 

  Dacă a făcut ceva greșit, va fi suficient de bărbat să admită asta și să își ceară scuze. Nu v-a arunca vina pe tine și nu v-a încerca să te pună într-o postură proastă. Este un bărbat, nu un copil, și va ști mereu când trebuie să își ceară iertare pentru un lucru.  

  

 6. Este genul de tip care te învață și nu judecă 

  Înveți de la el munte chestii și întotdeauna o face cu drag, pentru că și el învață multe de la tine. Va predați unu altuia "lecții" și faceți constant schimb de experiențe. 

  

 7. Te face să râzi 

   "Dacă poți să faci o femeie să radă, poți face orice" Marilyn Monroe 

  Dacă nu te face să râzi, curând te vei plictisi de el. Râsul constituie un punct forte ca o relație să funcționeze în armonie.  

  

 8. Are visuri la fel de mari ca tine 

  Este atât de preocupat de carieră, precum ești și tu. Îl interesează constant ascensiunea ta în carieră dacă tu decizi să împărtășești cu el chestiile profesionale.  

  

 9. Nu te așteaptă, are propriile planuri 

  Deși este într-o relație cu tine are viața sa, iar dacă tu decizi să ieși să te relaxezi fără el, își va face planuri fără tine și va respecta acest lucru.   

  

  

related posts

Modifică setările cookies