J Balvin va schimba scutece, după ce iubita lui a născut primul lor copil. „Dragul meu Rio”


J Balvin și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că a devenit tată și că e în al nouălea cer. Prințul muzicii reggaeton și iubita lui fotomodel sunt la primul copil. 


Valentina Ferrer l-a făcut tată pe J Balvin după o relație de 4 ani. Fotomodelul a postat pe Instagram o fotografie la 4 zile după naștere, mărturisind că e mai fericită ca niciodată.

J Balvin i-a împărtășit bucuria și a scris pe Twitter „Querido Rio” (dragul meu Rio). Fanii săi au tras concluzia că este băiat și că îl cheamă Rio.

Valentina Ferrer a anunțat în aprilie că este însărcinată pentru prima oară, într-un interviu acordat revistei Vogue Mexico. Ea a dezvăluit că a făcut trei teste de sarcină, fiindcă nu i-a venit să creadă că e gravidă. Pentru a nu fi singură, argentinianca și-a luat câinele cu ea în baie.

Ferrer a mărturisit că lui J Balvin nu i-a venit să creadă că va fi tată și că a reacționat cu stupoare.

A înmărmurit. Era fericit, dar a fost ca un apel prin Zoom care nu merge atunci când cade rețeaua WiFi. A rămas înghețat”, a dezvăluit fotomodelul.

J Balvin și Valentina Ferrer s-au cunoscut în 2017 pe platoul de filmare al clipului său pentru piesa Sigo Extrañándote. Au schimbat câteva impresii și numerele de telefon și s-au afișat împreună la Săptămâna Modei de la New York din 2018.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies