Jeff Bridges și secretul mariajului de 43 de ani cu soția sa, Susan: „Chiar am fost binecuvântat”


Tinerii de azi ar trebui să se uite mai mult la cei bătrâni când vine vorba de armonia în familie. Actorul Jeff Bridges (70 de ani) a ajuns la vârsta la care poate dezvălui multe secrete, chiar și cel al unui mariaj de durată.


Jeff Bridges și soția lui, Susan, au sărbătorit în această toamnă 43 de ani de căsnicie și se declară mai fericiți ca niciodată. Actorul, care are trei fete cu partenera lui de viață și doi nepoți în preajmă, spune că marele secret al relațiilor de durată dintre oameni este respectul pe care îl are fiecare pentru celălalt.

Suntem chiar diferiți ca oameni și mai degrabă sărbătorim asta, decât să facem în așa fel încât să ne separe. Îi respect înțelepciunea și sunt sigur că și fetele noastre fac la fel. Chiar am fost binecuvântat”, dezvăluie actorul pentru revista People

Până și fiica lor cea mare, Isabelle, spune că mariajul părinților săi a fost o inspirație pentru ea. 

Se iubesc, dar se și plac unul pe altul, petrec timp împreună. Fac efortul de a-l întreba pe celălalt în legătură cu ce este el interesat”, a explicat fiica lor.

Jeff Bridges și Susan Geston s-au cunoscut în 1975 , în timpul unor filmări la pelicula Rancho Deluxe, în Paradise Valley, Montana. Susan era chelneriță atunci și a început o relație cu actorul care era în plină afirmare.

Împreună au trei fete: Isabelle (39 de ani), Jessica (37 de ani) și Hayley (35 de ani).

Vezi mai multe poze cu ei doi în tinerețe în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO: Octavian Ciovică, îndrăgostit de Anna Lesko?

related posts

Modifică setările cookies