Jennifer Garner este insarcinata cu al treilea copil


Jennifer Garner si Ben Affleck ( ambii de 39 de ani) se pregatesc de inca un copil. Cuplul, care mai are deja 2 fetite Violet (5 ani) si Seraphina (1 ani), a anuntat ca actrita este insarcinata din nou. Cei [...]


Jennifer Garner si Ben Affleck ( ambii de 39 de ani) se pregatesc de inca un copil. Cuplul, care mai are deja 2 fetite Violet (5 ani) si Seraphina (1 ani), a anuntat ca actrita este insarcinata din nou.

Cei doi sunt casatoriti de 6 ani iar Jennifer este incantata ca familia lor se va mari. “Simt ca sufar de o personalitate dubla de cand sunt mama. Jumatate din mintea mea este in alta parte tot timpul, dar in fata camerelor incerc sa ma concentrez. Nu pot sa nu ma gandesc la copii” a marturisit actrita.

9 lucruri pe care nu le stiai despre Jennifer Garner:

1. Affleck si Garner s-au casatorit in iunie 2005, dupa ce s-au intalnit in 2003, pe platourile de filmare de la “Daredevil”.

2. Jennifer Garner a devenit celebra gratie rolului din serialul de televiziune “Alias” in care a jucat timp de 5 sezoane si pentru care a castigat un Glob de Aur in 2002.

3. Jennifer a mai fost casatorita timp de 3 ani cu actorul Scott Foley.

4. In liceu a cantat la saxofon iar in adolescenta a luat riguros lectii de balet pe care l-a abandonat in favoarea filmului.

5. A absolvit Universitatea Denison in 1994 si si-a continuat studiile in actorie la Universitatea Yale.

6. Si-a inceput cariera ca actrita in New York castigand 150 de dolari pe saptamana ca dublura in filme.

7. Cele mai cunoscute filme ale sale sunt Daredevil (2003), 13 Going on 30 (2004), Elektra (2005), un spin-off la Daredevil si Juno (2007).

8. Anul viitor actrita va ajunge in cinematografe cu unul dintre cele mai ciudate povesti Disney – The Odd Life of Timothy Green – despre un cuplu care nu nu isi poate indeplini cel mai mare vis al lor – sa aiba un copil.

9. In 2001 a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume de revista Maxim.

related posts

Modifică setările cookies