Jennifer Garner: “Mi-as dori sa fiu una dintre gravidele slabanoage”


Actrita Jennifer Garner a recunoscut ca in timpul sarcinii nu a poftit la nimic altceva decat mancare de tip fast-food. Vedeta in varsta de 39 de ani este insarcinata cu cel de-al treilea copil si admite ca nu se poate [...]


Actrita Jennifer Garner a recunoscut ca in timpul sarcinii nu a poftit la nimic altceva decat mancare de tip fast-food.

Vedeta in varsta de 39 de ani este insarcinata cu cel de-al treilea copil si admite ca nu se poate tine departe de mancarea bogata in calorii.

Pana de curand, copiii mei nu au vazut Doritos. Cand au constatat ca mananc cartofi protocalii m-au intrebat ce sunt si au cerut voie sa guste” a declarat Jennifer revistei InStyle.

Ea a adaugat ca ii este foarte greu sa stea deoparte de gustarile pe care le pregateste pentru fetitele ei, Violet si Seraphina deoarece pofteste ingrozitor de tare la tot ceea ce le pregateste micutelor.

Mi-as dori sa fiu una dintre gravidele slabanoage, care poarta blugi skinny de-a lungul sarcinii. Din pacate lucrurile nu stau asa in ceea ce ma priveste si m-am ingrasat destul de tare in ultima perioada“, a spus Jennifer.

In ceea ce priveste relatia ei cu actorul Ben Affleck, vedeta recunoaste ca nu-si da seama care este ingredientul care contribuie la trainicia ei.

Va spun in mod sincer ca as face orice pentru sotul meu. Sunt cosntienta cu un astfel de barbat nu trebuie luat ca atare, ca nu mi se cuvine si tocmai de aceea spun ca as face orice sacrificiu pentru a-l pastra aproape“, a declarat Jennifer.

Cuplul s-a casatorit in anul 2005, intr-o ceremonie din Caraibe si dupa atatia ani de la casatorie se arata la fel de solid ca intotdeauna. Mai mult, cei doi se pregatesc sa ureze bun venit pe lume celui de-al treilea copil.

related posts

Modifică setările cookies