Jennifer Garner: “Urmatorul copil va purta un nume Disney”


De cele mai multe ori, fratii si surorile mai mari vor sa contribuie la alegerea numelui viitorului copil al familiei, insa sugestiile lor nu sunt cele mai fericie. Acelasi lucru se intampla si in cazul familiei Garner-Affleck. Actrita Jennifer Garner [...]


De cele mai multe ori, fratii si surorile mai mari vor sa contribuie la alegerea numelui viitorului copil al familiei, insa sugestiile lor nu sunt cele mai fericie. Acelasi lucru se intampla si in cazul familiei Garner-Affleck.

Actrita Jennifer Garner a fost recent invitata la emisiunea lui Jay Leno si a povestit cum ea si Ben primesc o avalansa de sugestii de nume pentru viitorul bebelus din partea fiicelor mai mari, Violet si Seraphina.

Fetele se tot gandesc la nume. Se inspira din desenele animate Disney si propun denumiri ca Donald Duck sau Minnie Mouse Affleck. Au variante si pentru situatia in care voi naste un baiat: Peter Pan, Capitanul Hook si Smee“, a spus Jennifer.

Ea a adaugat ca micutele intocmesc liste si fac concursuri sau chestionare pentru a ajunge la cea mai fericita alternativa.

Jennifer urmeaza sa nasca in primavara acestui an si, cu toate ca stie sexul urmatorului copil, ea nu vrea sa-l dezvaluie. Nici macar fetitele si sotul ei nu au aflat si nici nu are de gand sa le spuna.

Intrebata ce parere ar avea Ben daca ar deveni tata de fetita pentru a treia oara, vedeta a spus ca nu are nici cea mai mica idee.

“Mi-a spus ca nu conteaza atat de mult daca vom avea baiat sau fata si tind sa-l cred. A zis ca avem experienta in a creste fete si ca nu-l deranjeaza sa fie el barbatul din casa”, a incheiat Jennifer.

related posts

Modifică setările cookies