Jessica Alba ii ofera lectii de viata importante fiicei sale: “Honor va invata sa daruiasca”


Inca din momentul in care a devenit mama, Jessica Alba si-a dat seama ca exista lucruri mai importante in viata decat faima sau banii. In incercarea de a le transmite si copiilor invatamintele intelepte, Jessica a deschis anumite subiecte de [...]


Inca din momentul in care a devenit mama, Jessica Alba si-a dat seama ca exista lucruri mai importante in viata decat faima sau banii. In incercarea de a le transmite si copiilor invatamintele intelepte, Jessica a deschis anumite subiecte de la varste fragede cu micuta ei, Honor Marie.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume a afirmat recent ca isi doreste sa le transmita fetitelor ei valori si idealuri inca de la varste fragede, pentru ca micutele sa aiba timp sa si le insuseasca.

Cu toate ca are doar trei ani si jumatate, Honor Marie se pregateste sa afle cat de important este sa-i ajuti pe cei din jurul tau, mai ales daca ei nu au la fel de multe posibilitati ca si tine.

Am inceput sa-i vorbesc despre altruism. Pentru mine este important ca Honor sa ramana umila si sa nu se transforme intr-unul dintre acei copii alintati, care nu apreciaza ceea ce au“, a spus Jessica intr-un interviu acordat revistei People.

Pentru a trece dincolo de o simpla lectie verbala, Honor a fost pusa in situatia de a darui ceva concret si astfel Jessica Alba a “atentat” la garderoba (si-asa) plina a micutei.

Vom darui hainute pe care nu le mai imbraca celor care au mult mai multa nevoie de ele. Honor va intelege astfel ca exista intotdeauna modalitati da le fi de ajutor celor din jur“, a adaugat actrita.

Ea spune chiar ca micuta o ajuta in ceea ce priveste ingrijirea surioarei ei de patru luni, pe care o schimba si o hraneste, supravegheata de vedeta, bineinteles.

Ce sfaturi i-ar da Jessica unei alte celebritati care se pregateste sa devina mamica, Jessica Simpson?

Ii voi transmite invatamintele personal deoarece ne cunoastem“, a incheiat actrita.

Crezi ca Jessica Alba procedeaza corect in ceea ce priveste cresterea copilului ei? Tu ai decshis despre importanta altruismului cu micutul tau?

related posts

Modifică setările cookies