Kate Middleton, alegere socanta pentru numele copilului ei. Cum vrea sa-si boteze Ducesa de Cambridge fiica


Numarul curent al revistei britanice “Globe” citeaza surse din interiorul Palatului Regal atunci cand spune ca Ducesa de Cambridge a decis sa-si boteze fiica Diana, in memoria celebrei ei bunici. Se pare ca numele nu ar fi doar un tribut [...]


Numarul curent al revistei britanice “Globe” citeaza surse din interiorul Palatului Regal atunci cand spune ca Ducesa de Cambridge a decis sa-si boteze fiica Diana, in memoria celebrei ei bunici.

Se pare ca numele nu ar fi doar un tribut adus Printesei Diana, ci si razbunarea Printului William pe consoarta tatalui lui, Camilla Parker-Bowles.

Toata lumea stie ca Printul Charles si-a inselat sotia cu Camilla pe toata durata casniciei lor, infidelitatea lui si suferinta Printesei ducand la un scandal care a scuturat temelia monarhiei britanice.

Atat Printul William, cat si fratele lui, Printul Harry, si-au vazut mama afectata de lipsa de dragoste si de inflidelitatea tatalui lor si, cel mai probabil, n-au iertat-o niciodata pe Camilla pentru ca le-a distrus copilaria.

Revista “Globe” citeaza acum surse exclusiviste din interiorul palatului regla si spune ca Ducesa isi va numi fiica Diana, alegere cu care Printul William a fost 100% de acord.

Copilul lui Kate si al lui William va fi, astfel, o amintire vie a Printesei Diana, cea care a fost ani de zile rivala Camillei.

Spune si tu: ce parere ai despre dorinta lui Kate? Ti se pare o idee buna?

related posts

Modifică setările cookies