Katherine Heigl: “Activitatea de model la varsta de 9 ani a fost ingrozitoare”


Actrita Katherine Heigl spune ca activitatea de model la varsta de 9 ani a fost o experienta ingrozitoare si marturiseste ca este inca nesigura in legatura cu felul in care arata. Actrita Katherine Heigl, in varsta de 33 de ani, [...]


Actrita Katherine Heigl spune ca activitatea de model la varsta de 9 ani a fost o experienta ingrozitoare si marturiseste ca este inca nesigura in legatura cu felul in care arata.

Actrita Katherine Heigl, in varsta de 33 de ani, a fost invitata la emisiunea TV “Andreson” si a fost intrebata cum a fost sa lucreze ca model, de la noua ani, in reclame pentru firme ca magazinele Macy’s si Sears, potrivit femalefirst.co.uk.

O, Doamne, a fost ingrozitor. Chiar intelegi, chiar si cand ai noua ani, iti spui «E stupid si jalnic», iar ei zic «Nu, nu, e adorabil, fa asa!»“, a spus Heigl.

Model pentru lenjerie intima sexy la 4 ani. Ti-ai lasa copilul sa pozeze asa? VIDEO

Ea a mai marturisit ca este inca nesigura in privinta felului in care arata. De curand, a fost ingrijorata la filmarea unei scene la dus pentru noul sau film “One for the Money”, inspirat de romanele scriitoarei Janet Evanovich.

Oricat am incercat si oricat de putin am mancat toata ziua sperand ca abdomenul meu sa ramana plat, nu a contat“, a spus Heigl la premiera filmului de la Paris.

Uite cele mai scandaloase 9 reclame din trecut in care apar copii – GALERIE FOTO

Katherine Heigl are o fiica de trei ani, Naleigh, pe care a adoptat-o impreuna cu sotul ei, Josh Kelley, in anul 2009, din Coreea de Sud.

Actrita, cunoscuta din serialul “Anatomia lui Grey“, a mai jucat intr-o serie de comedii romantice, printre care “Un pic insarcinata“, “Viata asa cum este ea/ Life As We Know It” si “New Year’s Eve“.

Mediafax

related posts

Modifică setările cookies