Katherine Heigl si sotul ei au adoptat inca o fetita


Actrita americana Katherine Heigl si sotul ei, cantaretul Josh Kelley, au devenit din nou parinti, dupa ce au adoptat impreuna o a doua fetita. Informatia a fost confirmata de Jill Fritzo, agentul de presa al actritei: “Da, au adoptat inca [...]


Actrita americana Katherine Heigl si sotul ei, cantaretul Josh Kelley, au devenit din nou parinti, dupa ce au adoptat impreuna o a doua fetita.

Informatia a fost confirmata de Jill Fritzo, agentul de presa al actritei: “Da, au adoptat inca un bebelus. Deocamdata nu pot sa ofer alte detalii“, informeaza people.com.

Katherine Heigl are deja o fiica, Naleigh, in varsta de trei ani, pe care a adoptat-o impreuna cu sotul ei, Josh Kelley, in anul 2009, din Coreea de Sud.

Citeste si: Katherine Heigl: “Activitatea de model la varsta de 9 ani a fost ingrozitoare”

Heigl a spus intr-un interviu anterior ca adoptia a ocupat dintotdeauna un loc important in planurile sale de viata, atunci cand a decis sa isi intemeieze o familie cu cantaretul si compozitorul Josh Kelley, in varsta de 32 de ani.

Amandoi am inceput sa discutam despre adoptie inca dinainte de a ne fi logodit. Am discutat si despre posibilitatea de a avea copii biologici, dar am decis sa adoptam mai intai. Mi-ar placea sa adopt din nou un copil“, a spus actrita in varsta de 33 de ani, in luna ianuarie.

Actrita, cunoscuta din serialul “Anatomia lui Grey”, a mai jucat intr-o serie de comedii romantice, printre care “Un pic insarcinata”, “Viata asa cum este ea/ Life As We Know It” si “New Year’s Eve”.

related posts

Modifică setările cookies