La Arenele de joaca afli ce sport ii place copilului tau


Iti place sa faci miscare si vrei sa il obisnuiesti pe copilul tau sa fie activ? Atunci vino la Arenele de joaca, pe 16 iunie, in parcul Herastrau, la  Roata Mare! Anul acesta, in plus fata de editiile precedente, avem [...]


Iti place sa faci miscare si vrei sa il obisnuiesti pe copilul tau sa fie activ? Atunci vino la Arenele de joaca, pe 16 iunie, in parcul Herastrau, la  Roata Mare!

Anul acesta, in plus fata de editiile precedente, avem antrenori federali, care vor evalua aptitudinile si talentul micutilor si-i vor indruma catre diferite sporturi. In functie de ce vor descoperi la Arenele de Joaca, cu ajutorul antrenorilor federali, copiii isi vor face planuri sportive de viitor.

Antrenorii vor veni cu echipamente sportive speciale pentru sporturile pe care le reprezinta, astfel ca micutii, impreuna cu parintii, isi vor face o idee cat mai buna despre ce inseamna acel sport. Bineinteles, nu vor lipsi jocurile si surprizele pe gustul copiilor de toate varstele.

Noi d-abia asteptam sa vedem ce sport se va dovedi cel mai popular. Voi nu? Te asteptam la Arenele de joaca (Parcul Herastrau, Roata Mare – Soseaua Nordului), pe 16 iunie intre orele 11:00 si 20:00!

related posts

Modifică setările cookies