La intrecere cu o fetita adorabila! Uite cum reactioneaza vidrele de la Zoo cand o vad pe micuta


Intre oameni si animale nu exista diferente atat de mari pe cat am crede. Specialistii o spun cat pot de frecvent si, din cand in cand, apar dovezi care le intaresc opinia. Un eveniment de-a dreptul amuzant de la gradina [...]


Intre oameni si animale nu exista diferente atat de mari pe cat am crede. Specialistii o spun cat pot de frecvent si, din cand in cand, apar dovezi care le intaresc opinia. Un eveniment de-a dreptul amuzant de la gradina zoologica din Philadelphia confirma studiile. De exemplu, vidrele expuse sunt la fel de jucause ca cei mici.

O familie tanara din Statele Unite ale Americii a decis sa-si duca fetita in vizita la gradina zoologica. Incantata nevoie mare de animale, micuta s-a aratat dornica de joaca in momentul in care a ajuns in zona in care erau expuse vidrele.

Citeste si: Moment emotionant la o gradina zoologica din SUA. Cum a reactionat un tigru la vederea unui bebelus

Nu mica i-a fost mirarea copilei in momentul in care a vazut ca si animalele au fost la fel de fericite ca au un nou partener de alergat.

Indragostite parca de copila, vidrele au inceput sa inoate in jurul ei si sa faca fel de fel de giumbuslucuri pentru a o distra.

Momentele frumoase au fost surprinse de parintii copilei si vor reprezenta,cu siguranta, niste amintiri frumoase pe carea cea mica le va pretui in viitor.

related posts