Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună? 20 de staruri care s-au cuplat la filmări


Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după patru ani petrecuți împreună. Internauții spun că actorul are deja calea netezită către Lady Gaga, alături de care a jucat în filmul A Star Is Born.


Nu e un lucru neobișnuit ca celebritățile să se îndrăgostească atunci când lucrează împreună. Fanii lui Bradley Cooper spun că actorului i s-au aprins călcâiele după Lady Gaga în perioada în care cei doi au colaborat la realizarea peliculei A Star Is Born. Zvonul de atunci a afectat-o serios pe Irina Shayk, logodnica lui Cooper. Acesta pare a fi motivul pentru care cei doi s-au despărțit după patru ani de relație.

Conform Daily Mail, Irina Shayk și Bradley Cooper mai stăteau împreună doar de dragul fiicei lor, Irina.

Iată mai jos alte 10 cupluri care s-au format pe platourile de filmare!

Kit Harington și Rose Leslie

Actorul englez Kit Harington (32 de ani) și actrița scoțiană Rose Leslie (32 de ani) s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al serialului Urzeala tronurilor. Rose a apărut în serial începând cu sezonul 2, fiind distribuită în rolul Ygrette. Jon Snow se îndrăgostește de „sălbatica” Ygrette și în serial, unde cei doi au o relație de scurtă durată.

Citește și: Kit Harington (Jon Snow), internat într-o clinică de dezintoxicare la finalul serialului Urzeala tronurilor

După cinci ani petrecuți împrenă, Kit Harington și Rose Leslie au anunțat că se logodesc. În 23 iunie 2018, ei s-au căsătorit în Scoția. Petrecerea a avut loc într-un castel care datează din secolul al XII-lea.

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Ashton Kutcher (41 de ani) avea deja un mariaj ratat cu o actriță de prim rang (Demi Moore). În 2012, înainte ca divorțul să fie finalizat, actorul s-a îndrăgostit de Mila Kunis (35 de ani) pe platourile de filmare ale filmului That 70’s Show. Cei doi s-au logodit în februarie 2014, iar în octombrie 2014 au devenit părinții unei fetițe. Ashton Kutcher a luat-o de soție pe Mila Kunis în iulie 2015, iar un an mai târziu cei doi au devenit părinții unui băiat.

Daniel Craig și Rachel Weisz 

Interpretul lui James Bond a avut succes la femei, însă tot platoul de filmare a fost cel mai bun loc pentru a întâlni dragostea. În decembrie 2010, pe când filma pentru Dream House, Daniel Craig s-a îndrăgostit de Rachel Weisz (49 de ani). Cei doi erau prieteni vechi, însă Craig a descoperit-o atunci drept o femeie total diferită de cum o cunoștea. S-au căsătorit în iunie 2011, în cadrul unei ceremonii la care au asistat doar ei și copiii lor din alte relații.

Citește și: Cum s-a fotografiat Daniel Graig alături de Nadia Comăneci la Globurile de Aur. Bond, las-o mai moale!

Ben Affleck și Jennifer Garner 

Viața amoroasă a lui Ben Affleck a fost mereu complicată, din cauza indeciziilor sale. Însă, în 2004 a făcut cea mai bună alegere, pe care o pomenește și acum. Atunci a început o relație cu actrița Jennifer Garner, pe care o întâlnise la filmările pentru Pearl Harbor și Daredevil. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2005, iar azi au trei copii împreună. Între timp au divorțat, dar sunt într-o relație foarte bună.

Ben Affleck s-a mai îndrăgostit de o femeie celebră la filmări, cu care s-a logodit și pe care a cerut-o în căsătorie. E vorba de Jennifer Lopez, cu care a început o relație în 2002, în timpul filmărilor la Gigli

Ryan Reynolds și Blake Lively 

Ryan Reynolds (42 de ani) a cunoscut-o pe Blake Lively la scurt timp după ce a depus actele de divorț pentru a se separa de actrița Scarlett Johansson. Actorul a cerut-o de soție pe Blake Lively, de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor pentru The Green Lantern. Cei doi au doi copii împreună și au anunțat acum o lună că-l așteaptă pe al treilea.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos mai multe cupluri care s-au format la filmări!

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies