Laura Cosoi, despre „presiunea nedreaptă” asupra femeilor după sarcină: „Fii indulgentă cu tine, mămico!”


Laura Cosoi filosofează și în vacanță. De pe plajele din Maldive, actrița a răspuns unei provocări venite din partea admiratoarelor ei despre presiunile la care sunt supuse femeile după ce nasc.


Laura Cosoi vorbește despre copii, sarcină, chinurile facerii și standardele de frumusețe pe care și le setează femeile după ce nasc. Actrița este de părere că femeile greșesc capital atunci când își fac o proiecție nerealistă și nedreaptă a propriei persoane după ce aduc pe lume copii. 

Pentru că multe femei m-au întrebat în ultima vreme ce am făcut, cum am slăbit după naștere, o să-ți spun cum cred eu că stau lucrurile de fapt! Mi se pare că se pune o presiune mare și nedreaptă pe femei să arate impecabil imediat după naștere, când important e să fie ele și copiii bine. Uneori, chiar mamele se compară cu alte femei și ajung să se supună singure la regimuri draconice de slăbit”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Actrița e în vacanță, în Maldive, cu prietena Adela Popescu, însă are timp și de discuții profunde de acest fel. Vedeta le-a explicat celor care o urmăresc pe rețelele sociale cum a făcut ea în cazul celor două sarcini de până acum și le-a sfătuit pe mămici să fie indulgente ce ele.

Fii indulgentă cu tine, mămico! Ai răbdare și încredere că trupul tău știe ce trebuie să facă. Nu te pedepsi, nu te înfometa. Raportează-te la lucrurile cu adevărat importante, nu te lăsa cuprinsă de superficialul ce ne înconjoară. Sarcina aduce multe modificări în corpul tău, dar, așa cum te împlinește prin aducerea pe lume a unui copil, tot așa are și el nevoie de timp. Dă-i acest timp! Și mai ales, nu te compara cu nimeni, pentru că suntem diferiți, cu bagaje genetice diferite, dar fiecare unic, în felul său”, a mai scris actrița.

Laura Cosoi are două fete, Vera (născută la 15 august 2020), și Rita (născută la 11 iunie 2018).

Fotografii: @lauracosoi

Vezi și VIDEO: 11 lucruri pe care nu le știați despre Andra

related posts

Modifică setările cookies