Laura Cosoi, prima apariție TV după naștere: ”Ne dorim 3-4 copii. Abia am început”


Laura Cosoi a vorbit despre cea mai frumoasă experiență din viața ei. 


Laura i-a dezvăluit lui Liviu Stanciu, în cadrul unei transmisiuni live pentru protvplus.ro, de ce a avut curajul să călătorească cu Rita, pentru botezul în Maramureș, la doar două luni de la naștere, sau peste hotare - când cea mică avea trei luni: ”Noi, cumva, am încercat să o aducem pe Rita în viața noastră, nu să ne schimbăm noi viața în funcție de ea și cam tot ceea ce facem, facem cu ea”.

Laura Cosoi mărturisește că încă nu s-a obișnuit cu gândul că este mamă, însă are impresia că Rita a existat dintotdeauna în viața ei. ”Este un pas firesc în viața unei femei, într-o relație”.

Frumoasa actriță spune că nu este o mamă panicoasă, dimpotrivă: ”Acum, chiar, face soțul cursuri cu ea, în cadă, și o învață să-și țină respirația. De fapt, o ajută să nu-și piardă instinctele. A făcut și baie în mare”.


Cât privește creșterea și îngrijirea Ritei, Laura spune că ea merge pe principul ”copiii se cresc de când lumea”, iar ”treaba cu parentingul” nu i se potrivește, mizând mai mult pe instinctele ei de mamă.

De când a venit Rita pe lume, Laura spune că ea și soțul ei se iubesc și mai mult: ”Ne gândim cum am putut să trăim fără ea. Ne-a învățat să avem răbdare și să ascultăm. Parcă acum ne iubim și mai mult. Este o completare perfectă pentru noi. Ne dorim 3-4 copii. Abia am început”.

Laura mărturisește că maternitatea îi priește: ”Nașterea naturală a fost, cumva, cea mai frumoasă experiență din viața mea, așa că aș repeta-o”.

related posts

Modifică setările cookies