Lavinia Petrea, despre viața cu trei copii: ”Mi-am dorit ca ei să învețe să fie independenți”


De puțină vreme, Lavinia Petrea a devenit din nou mămică. Acum, ne dezvăluie într-un material video exclusiv cum este viața cu trei copii de vârstă mică, ce-și dorește pentru aceștia și când se va întoarce pe micile ecrane. 


La începutul lunii august, Lavinia a adus pe lume o fetiță, căreia i-a dat numele Karin. Frumoasa prezentatoare este căsătorită de cinci ani cu Romulus Dan Varga. Cuplul mai are un băiețel, Mathias (de 3 ani și jumătate), și o fetiță, Klara (un an și jumătate). 

Lavinia dezvăluie că cei doi copii mai mari au primit-o cu brațele deschise pe surioara lor cea mică: ”O pupă toată ziua, vor să o țină în brațe, se uită la fiecare gest al ei și îmi spun: Mama, uite, râde!”. 

Lavinia Petrea spune că, având trei copii mici, nu prea are timp și pentru ea, dar că și-a asumat de la bun început acest lucru. Deocamdată, se bucură de plimbările lungi prin parc, cu bebelușul în brațe: ”Rar plânge și doarme bine. Așa că întotdeauna am o carte cu mine în geantă și citesc. Înainte să ajung aici, îmi iau o cafea fără cofeină. O beau în liniște, citesc”.

Lavinia Petrea mărturisește că nu face ceva anume pentru a scăpa de kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii: ”O parte s-au dus, pur și simplu. Mai am de dat, dar e nevoie de sport”. Având în vedere că este vorba de cea de-a treia ei cezariană, Lavinia spune că trebuie să mai aștepte puțin până să se reapuce de exercițiile fizice.

În ciuda vârstelor foarte mici, Mathias și Klara merg deja la grădiniță: ”Ei doi merg la o grădiniță Montessori, care are o metodă aparte de a-i educa pe cei mici. Mi-am dorit foarte mult ca ei să învețe să fie independenți. Mi-aș dori să învețe și limba germană”.

Pentru că prezintă de atât timp Știrile PRO TV de dimineață, Lavinia mărturisește că este obișnuită să se trezească foarte devreme, ceea ce i-a fost de mare ajutor când au venit cei mici pe lume. În plus, programul îi permite să se întoarcă acasă devreme: ”Am un job care îmi oferă satisfacțiile de care am nevoie, apoi am ajuns acasă la o oră care mi-a permis să fiu și cu ei. Să ies cu ei în parc, să le fac de mâncare”.

Lavinia Petrea spune că va rămâne în concediu de maternitate cel puțin șase luni. ”După primii doi copii, m-am întors foarte repede, când aveau trei luni jumătate amândoi. Acum mi-am propus să stau un pic mai mult”.

Foto: Facebook

FULLSCREEN
Lavinia Petrea, despre viața cu trei copii: ”Mi-am dorit ca ei să învețe să fie independenți”
  • /


related posts