Lavinia Pîrva a născut un băiețel. Mesajul lui Ștefan Bănică Jr pentru fiul lui


Ștefan Bănică Jr este un tată fericit, pentru a treia oară. Soția lui, Lavinia Pîrva, a născut un băiețel în cursul zilei de joi.


Ștefan Bănică Jr a anunțat pe Facebook că Lavinia Pîrva a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cei doi au decis să-l boteze Alexandru pe primul lor copil.

„Sunt fericită pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haois și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva a născut cu o lună mai devreme. Conform calendarului sarcinii, cântăreața ar fi trebuit să nască abia luna viitoare. La cei 34 de ani ai săi, Lavinia se află la primul copil.

Citește și: Actorul Răzvan Bănică, despre greutatea numelui pe care-l poartă. „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Însă, Ștefan Bănică mai are doi: un băiat pe nume Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit, în taină, în 2017. Artistul a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concerului de Crăciun de la Sala Palatului, din decembrie 2018.

Fotografii: Lavinia Pîrva Instagram/Facebook

related posts

Modifică setările cookies