Leganat de Deinotherium. Cum poate petrecere copilul tau o noapte la muzeul Antipa, alaturi de scheletul celebrului mamut


De ce pleaca randunica toamna din tara si unde se duce? De ce sunt atat de temuti liliecii? Cat traieste o rama? sunt destule intrebari ca sa ne petrecem timpul pana adormim. Dimineata, povestim ce am visat, la o ceasca [...]


De ce pleaca randunica toamna din tara si unde se duce? De ce sunt atat de temuti liliecii? Cat traieste o rama? sunt destule intrebari ca sa ne petrecem timpul pana adormim. Dimineata, povestim ce am visat, la o ceasca de cacao cu lapte si un bol cu cereale, gustoase si crocante.

Muzeul ofera periodic copiilor intre 6 si 12 ani ocazia de a petrece o noapte in incinta institutiei, inconjurati de piesele de patrimoniu. La poalele vestitului schelet de Deinotherium gigantisimum este amenajat un spatiu pentru dormit, cu saci, corturi si saltele.

In urma inscrierilor, 20 de copii se intalnesc intr-o seara de vineri cu specialistii Muzeului, ca sa faca impreuna cu acestia un tur in expozitia permanenta, apoi se intind la povesti si legende despre animalele pe care tocmai le-au intalnit pe traseu.

Varsta: copii intre 6 si 12 ani
Tarif: 200 lei
Inscrieri la adresa de email: [email protected]

Informatii suplimentare despre programele Muzeului Antipa: Dr. Aurora Stanescu - e-mail: [email protected] - tel: 021.312.88.26.

related posts

Modifică setările cookies