Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, despre planurile de viitor: O să fie o nuntă mică


Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de mai bine de trei ani. Deși se gândesc de ceva timp la mariaj, cei doi recunosc că nunta le cam încurcă planurile. Dar o nuntă va fi, cu siguranță.


Lumea i-a dat deja căsătoriți, însă Lora și Ionuț Ghenu au explicat că n-au avut timp să-și oficializeze relația. Cei doi au mărturisit la Vorbește lumea că plănuiesc asta de mai bine de un an și că totul va veni la momentul potrivit.

„Toți avem un plan, dar nu prea avem o dată de nuntă. Avem o idee, în schimb, despre asta. Ideea e că noi ne tot răzgândim, ba nuntă mare, ba nuntă mică, ba nuntă foarte mică. Și acum am ajuns la un numitor comun, o să avem o nuntă foarte mică, către deloc. Glumesc, o nuntă mică, cu prietenii din primul cerc, cum ar veni”, a dezvăluit Ionuț în emisiunea moderată de Cove.

Lora este noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV, unde face echipă cu Gabriel Coveșanu. Adela Popescu, pe care a înlocuit-o pe micul ecran, se află în concediu maternal. „Mă bucur că au avut încredere în mine, mi-au dat acest rol şi sper să nu dezamagesc pe nimeni. Este o experienţă foarte tare, mai ales că este una dintre emisiunile mele preferate. Şi mă bucur foarte tare că am ocazia să o văd de aici, de unde se întâmplă. E un cadou frumos pe care l-am primit şi am să mă bucur de fiecare secundă”, a declarat Lora în prima ei zi de muncă. 

Lora și impresarul Ionuț Ghenu sunt împreună din anul 2015. Înainte de a forma un cuplu, cei doi au avut alți parteneri. Lora venea după un mariaj de doi ani cu actorul de comedie Dan Badea, de care s-a despărțit din cauză că acesta devenise agresiv. De cealaltă parte, Ionuț Ghenu s-a despărțit de actrița Doinița Oancea, după patru ani de relație. Unele surse spun că cei doi urmau să se căsătorească.

related posts

Modifică setările cookies