Lucian Viziru si-a botezat baiatul


In ziua de 3 iulie a fost zi de sarbatoare in familia Viziru pentru ca micul Mihai Adrian, fiul lui Lucian Viziru, a fost botezat. Lucian si Ema au aparut la ceremonie radiind de bucurie. Il aveau alaturi pe fiul [...]


In ziua de 3 iulie a fost zi de sarbatoare in familia Viziru pentru ca micul Mihai Adrian, fiul lui Lucian Viziru, a fost botezat. Lucian si Ema au aparut la ceremonie radiind de bucurie. Il aveau alaturi pe fiul lor care-i face sa se simta mai mult ca niciodata ca sunt o familie.

Botezul micutului Mihai a avut loc intr-un cadru restrans. Augustin Viziru, unchiul micutului, a fost marele absesnt al evenimentului, totul a decurs conform planului. Mai responsabili si mai fericiti ca oricand, tinerii parinti au avut totusi emotii la primul mare eveniment al micutului lor, Mihai Adrian.

Ceremonia de crestinare a lui Viziru junior a avut loc intr-un cadru restrans, deoarece familia era in doliu. Tatal Emei a murit cu zece zile inainte de nasterea micutului. Unchiul Augustin a fost marele absent, dar totul a decurs conform planului.

Desi a devenit nas pentru a 12- a oara, Marius Lacatus a avut ceva emotii la citirea crezului. Alexandra, fiica sotilor Lacatus, a particiapat si ea la botezul micutului Mihai Adrian.

related posts

Modifică setările cookies