Lumea magica a lui Harry Potter, acum accesibila publicului. Cat costa un bilet de intrare in studiourile Warner


Nu ai nevoie nici de parola si nici de carti cu potiuni magice pentru a pasi in taramul de poveste al vrajitorului Harry Potter. Totusi, cu 84 de lire vei avea acces pe holurile Scolii de Farmece si Vrajitorii Hogwarts [...]


Nu ai nevoie nici de parola si nici de carti cu potiuni magice pentru a pasi in taramul de poveste al vrajitorului Harry Potter. Totusi, cu 84 de lire vei avea acces pe holurile Scolii de Farmece si Vrajitorii Hogwarts sau in celebra casa a familiei Weasley.

Fanii celebrei serii de carti Harry Potter vor putea vizita studiourile Warner Bros. in care au filmat actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint.

Turul dureaza trei ore si costa 84 de lire pentru o intreaga familie. La aceasta suma, fanii trebuie sa adauge taxele pentru transport, mancare si obiecte promotionale pe care le pot achizitiona din magazinele speciale. In total, parintii ar putea scoate peste 200 de lire din buzunar pentru a le indeplini micutilor de a intra in lumea magica a lui Harry Potter.

Citeste si: Harry Potter a “murit”, dar produce sute de milioane de dolari. Al doilea parc tematic al vrajitorului se deschide in SUA

Pretul piperat al biletului a fost contestat de cei mai carcotasi, care ii acuza pe producatori ca profita de succesul imens pe care il au cartile si filmele pentru a incasa sume imense de bani.

Cei mici vor putea vedea cum arata Camera de Zi a Cercetasilor

Aparent, vizita in magazinul de suveniruri este obligatorie. Cand vor vedea obiectele extrem de realiste cei mici vor fi automat tentati sa le achizitioneze, insa cu un pret de 25 de lire, bagheta magica a lui Harry s-ar putea dovedi mult prea scumpa pentru un parinte cu salariu obisnuit.

Chiar daca vizita nu este deloc ieftina, managerii asteapta aproximativ 5.000 de vizitatori zilnic si ii invita pe acestia sa popseasca in nisa de sub scari in care a crescut Harry inainte de a intra la Scoala de Magie si Vrajitorii Hogwarts. Ei vor merge, de asemenea, pe Aleea Diagon, in biroul lui Albus Dumbledore, in sala comuna a Cercetasilor si vor putea calatori cu Autobuzul de Noapte.

Citeste si: Top 10 lucruri pe care NU vrei ca micutii tai sa le invete din “Harry Potter”

Cei mici vor vedea pe viu cum arata spiridusul de casa Dobby, hipogriful Buckbeak, pasarea phoenix Fawkes, capul baziliscului, matura Nimbus 2000 si o multime de astfel de elemente caracteristice lumii lui Harry Potter.

Asa arata casa familiei Weasley

Data de 31 martie va fi prima zi in care publicul are acces in studiourile din Leavesden, Hertfordshire, iar cei care planuiesc o vacanta de vis pentru copiii lor pot afla mai multe detalii pe www.wbstudiotour.co.uk.

Vezi mai multe imagini in agleria foto si spune-ne in sectiunea de comentarii daca ti-ai duce copilul in vizita la studiouri.

Sursa: DailyMail

related posts