Madonna: „Relația cu copiii mei s-a terminat când ei au împlinit 13 ani”


Regina muzicii pop și-a dorit întotdeauna mulți copii și s-a ales cu șase. Patru adoptați și doi naturali. Acum, Madonna spune că se confruntă cu aceeași problemă pe care o au toți părinții din ziua de azi.


O artistă legendară, Madonna e și o mamă eroină. Căsătorită de două ori și trecută prin nenumărate relații amoroase, Regina muzicii pop își împarte azi inima la șase. Cei șase copii ai ei, patru adoptați și doi naturali, sunt cele mai mari comori ale sale în acest moment.

Totuși, spune Madonna, o mamă singură se confruntă cu aceleași probleme în procesul de creștere a copiilor ei pe care le are orice altă mamă, indiferent de statutul ei. Într-un interviu acordat ediției britanice a revistei Vogue, Madonna dezvăluie că a pierdut legătura cu copiii ei când aceștia au împlinit 13 ani. Motivul? Tehnologia de azi.

Relația cu ei s-a terminat, cu adevărat. Nu complet, dar a devenit (tehnologia – n.n.) o parte însemnată a vieților lor”, a spus Madonna, conform revistei Vogue, citată de The Sun.

Madonna și fiica ei, Lourdes Maria Ciccone Leon. FOTO: Madonna Instagram

Artista a dezvăluit că legăturile de familie s-au rupt din cauza telefoanelor mobile, care i-au transformat pe copiii ei în sclavii tehnologiei de azi. Se învinovățețte pentru asta, fiindcă ea le-a pus în mâini gadgeturile de care acum sunt dependenți.

Madonna spune că i-a interzis fiului ei de 13 ani, David, să dețină un smartphone. „O să mă țin de asta cât de mult pot, deoarece am făcut o greșeală când le-am dat copiilor mei mai mari telefoane când au împlinit vârsta de 13 ani”, se confesează artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

 

Madonna spune că telefonia mobilă și rețelele sociale nu sunt potrivite pentru copii fiindcă ei nu sunt capabili să înțeleagă mecanismele care fac din ei niște oameni dependenți de lucruri lipsite de valoare. Starleta spune că a observat la copiii ei un comportament alarmant, pe care îl au, probabil, și alți copii.

„Au devenit copleșiți de imagini și au început să se compare cu alți oameni, iar asta e chiar grav pentru procesul lor de maturizare”, mai spune Madonna în numărul din iunie al revistei Vogue Marea Britanie.

Doi soți și șase copii

Madonna a fost căsătorită cu actorul Sean Penn între anii 1985 și 1989. Cei doi nu au avut copii. Madonna a fost cea care i-a cerut divorțul lui Penn, în ianuarie 1989.

După o pauză de șase ani, Madonna a intrat într-o relație cu atletul Carlos Leon, antrenorul ei personal. Cei doi nu s-au căsătorit, dar au stat împreună până în 1997. În octombrie 1996, Madonna a născut primul ei copil, o fată pe care a botezat-o Lourdes Maria Ciccone Leon. Azi, fiica cea mare a Madonnei are 22 de ani.

După despărțirea de Carlos Leon, Madonna s-a căsătorit cu regizorul și scenaristul britanic Guy Ritchie. În august 2000, Madonna l-a adus pe lume pe fiul lor, Rocco John Ritchie (18 ani). Madonna și Guy au divorțat în 2008 și s-au războit în instanță pentru custodie. Ulterior, artista a renunțat la dispută, după ce fiul ei a cerut să fie lăsat să locuiască alături de tată.

Madonna mai are patru copii înfiați: David Banda (13 ani), Mercy James (13 ani) și gemenele Esther și Stella Mwale (6 ani). Toți patru provin din Malawi (Africa).

  • Madonna: „Relația cu copiii mei s-a terminat când ei au împlinit 13 ani”

related posts

Modifică setările cookies