Magarusul din Shrek exista cu adevarat! Fa-i cunostinta copilului tau cu cel mai simpatic catar


In mod sigur micutul tau a urmarit cu sufletul la gura aventurile capcaunului simpatic Shrek si ale prietenilor sai: Puss in Boots si Donkey. Ti-a povestit o multime de lucruri despre fiecare personaj preferat in parte, insa v-ati gandit vreodata [...]


In mod sigur micutul tau a urmarit cu sufletul la gura aventurile capcaunului simpatic Shrek si ale prietenilor sai: Puss in Boots si Donkey. Ti-a povestit o multime de lucruri despre fiecare personaj preferat in parte, insa v-ati gandit vreodata cum arata ele daca nu ar fi animatii? Noi l-am identificat pe Donkey in viata reala si vrem sa i-l aratam si piciului tau.

Shrek este povestea unui capcaun modern, care sparge toate barierele personajului de basm clasic. Personajul verde locuieste intr-o mlastina si trece prin tot felul de peripetii alaturi de tovarsii lui de nadejde: un motan si un magarus.

Cunoscut pentru expresiile faciale amuzante si pentru personalitatea lui energica, Donkey ar putea exista in viata reala!

Citeste si: Tom si Jerry, personajele care ne-au marcat copilaria, exista si in realitate! Uite ce amuzanti sunt cei doi

Un fotograf din Statele Unite ale Americii a surprins un catar din Rezervatia Red Rock Canyon si a fost incantat sa observe ca nazdravanul parea rupt din desenele animate.

Mereu cu zambetul pe fata, magarusul a facut cateva poze de senzatie, care i-a cucerit pe micutii din intreaga lume si i-a determinat sa exclame: “Donkey exista cu adevarat!”.

M-a surprins cand s-a apropiat de camera si a inceput sa o miroasa, plin de curiozitate. Pentru mine, ca fotograf, a fost un moment special pe care nu il voi uita vreodata si pe care sunt bucuros sa-l impartasesc lumii intregi“, a spus Mick Gallagher.

Donkey din viata reala traieste acum in continuare alaturi de turma de magarusi ale rezervatiei naturale, insa va ramane imortalizat in fotografiile lui Mick si va fi expus in expozitia pe care o pregateste artistul.

Citeste si: Top 7 personaje de desene animate de la care copiii tai au ceva de invatat

Crezi ca micutului tau i-ar placea de magarus? Chiar seamana cu personajul din desenele animate?

Sursa foto: DailyMail

related posts

Modifică setările cookies