Mamica Miranda Kerr a fost declarata cea mai frumoasa persoana a anului 2011


Este unul dintre cele mai apreciate modele din intreaga lume si paseste anual pe padiumurile marilor prezentari de moda din toata lumea. La doar 28 de ani si cu un baietel adorabil acasa, Miranda Kerr a fost desemnata Cea mai [...]


Este unul dintre cele mai apreciate modele din intreaga lume si paseste anual pe padiumurile marilor prezentari de moda din toata lumea. La doar 28 de ani si cu un baietel adorabil acasa, Miranda Kerr a fost desemnata Cea mai Frumoasa Persoana a anului 2011 de revista australiana Who.

Pentru a sarbatori castigarea titlului, Miranda a pozat alaturi de micutul Flynn pe coperta celui mai recent numar al revistei.

Ea le-a acordat si un interviu jurnalistilor si le-a spus ca desi are un program incarcat, viata ei a devenit mult mai echilibrata si mai frumoasa de cand a devenit mamica.

Lucram chiar si 18 ore pe zi, dar m-am linistit si imi dedic cea mai mare parte a timpului copilului meu. Sunt mama si sotie inainte de toate. Craiera se afla pe locul 3 in topul prioritatilor mele“, a spus Miranda.

Ea isi descrie bebelusul ca pe o raza de soare care ii lumineaza fiecare zi.

Miranda si Flynn pe coperta revistei australiene Who

Este un baietel iubitor, care te cucereste din prima. Are o privire care imi sugereaza ca are mereu de gand sa faca o mica boacana, dar asta imi place la el. Semanam destul de mult“, a adaugat Miranda.

Ingerasul Victoria’s Secret il are drept partener pe actorul Orlando Bloom, la randul lui la fel de apreciat pentru calitatile fizice.

Mamica Miranda Kerr a fost votata pentru a doua oara cea mai frumoasa persoana din lume. In top se mai afla si Channing Tatum, Ryan Gosling si Liam Hemsworth.

Iti place de Miranda Kerr? Merita sa fie in topul celor mai frumoase persoane din lume? Cine ar trebui sa fie in top, din punctul tau de vedere?

related posts

Modifică setările cookies