Meniul pretențios ales de Gabriela Cristea pentru botezul fetiței ei. Cu ce bunătăți se vor delecta invitații 


Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena va fi cel mai răsfățat copil, atât de către părinții lui, cât și de nașii Mădălin Ionescu și Cristina Siscanu. 


Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte.

  • Pulpă de Rață
  • Cartofi Dauphinoise
  • Varză caramelizată cu sos de fructe de pădure
  • Somon cu Creveți Black Tiger
  • legume dulci cu sos lemon butter
  • Roast Beef cu Sos Remoulade
  • Filé de Porc cu Sos de Prune
  • Acestea sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitațiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela și Tavi au avut de ales dintre mai multe specialități  și s-au decis asupra unor preparate sofisticate și savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Vezi și Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă! Cât de frumoase sunt fetițele lor

Preparatul – piesă de rezistență a meniului, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela și Tavi a fost Pulpa de Rață cu sevită cu garnitură de Cartofi Dauphinoise, varză caramelizată și sos de fructe de pădure. Rața este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase cărnuri de pasăre.

Bucătarii restaurantului o prepară astfel în cât se topește în gură. Carnea este ținută într-o marinadă specială și apoi coaptă lent astfel încât să fie rumenă și crocantă la exterior și fragedă la interior. 

Cei doi au ales la pește să își răsfețe invitații cu un Somon însoțit de o delicatesă venită din Asia-Crevete Black Tiger și o garnitură rețetă specială cu legume dulci și sos lemon butter. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranță îi vor încânta pe invitați.

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

  • Meniul de fițe ales de Gabriela Cristea pentru botezul fetiței ei

related posts

Modifică setările cookies