Minune in Argentina! Dupa ce a fost declarat mort, un copil a “inviat” la morga


Caz surprinzator la un spital din Argentina! Un copil declarat mort a fost gasit in viata intr-un sertar de la morga spitalului de catre mama, la 12 ore de cand a fost declarat decesul. Fetita a venit pe lume cu trei [...]


Caz surprinzator la un spital din Argentina! Un copil declarat mort a fost gasit in viata intr-un sertar de la morga spitalului de catre mama, la 12 ore de cand a fost declarat decesul.

Fetita a venit pe lume cu trei luni inainte de termen. Medicii le-au spus parintilor ca fetita nu prezinta semne vitale si au declarat-o moarta.

Citeste si: A sfidat moartea. Povestea incredibila a unui copil care a revenit la viata dupa 6 minute in care inima nu i-a batut

Douasprezece ore mai tarziu, Analia Bouter si sotul ei au decis sa mearga pentru a vedea corpul copilului lor, care a fost pastrat intr-un sertar frigorific de la morga spitalului. Parintii ei si-au dat seama ca ea respira, in momentul in care au deschis cosciugul, pentru a-si lua adio, potrivit Daily Mail.

Copilul meu s-a nascut la 10:24 si la 11:05 a fost deja in sertar. Ea a petrecut 12 ore in frig. Am vazut gheata pe corpul ei. La inceput, medicii au spus ca ea era moarta cand s-a nascut, apoi au spus ca a murit la scurt timp dupa nastere, deoarece ea a fost prea mica pentru a supravietui“, a spus mama fetitei.

Ea a adaugat ca fiica ei este “din ce in ce mai puternica” si ca va purta numele de Luz Milagros, care inseamna Miracolul Luminii.

Citeste si: Afla povestea fetitei care a supravietuit miraculos desi s-a nascut fara sange in organism

Intre timp, spitalul Perrando a suspendat personalului medical implicat in nasterea fetitei, pe durata efectuarii anchetei. Autoritatile din provincia Chacoau anuntat ca investigheaza incidentul.

Sursa: Adevarul

related posts

Modifică setările cookies