Motivul pentru care Keira Knightley îi interzice fiicei sale să vadă ”Cinderella” sau ”Mica sirenă”


Keira Knightley îi interzice fiicei sale de trei ani să urmărească anumite filme de animație.


Actrița de 33 de ani a apărut recent în emisiunea Ellen Show, unde a vorbit despre noul ei film, dar și despre faptul că este o mamă grijulie și dorește să-și sprijine fiica în ”tot ceea ce își va dori să facă” în viitor.

Citește și: Iluzie optica sau doar o creatie spectaculoasa? Cum arata rochia sculpturala in care Keira Knightley a aratat fenomenal

Aceasta a menționat că nu o lasă pe cea mică să vadă filme de animație clasice, marca Disney, precum ”Cenușăreasa” sau ”Mica sirenă”, pentru că personajele ”sunt salvate de bărbați”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney Princess (@thedisneyprincesses) on

Actrița, care are un singur copil cu soțul ei, James Righton, a explicat mai bine în emisiunea sus-menționată: „I-am interzis să se uite la Cenușăreasa, filmul este despre o fată care așteaptă ca un tip bogat să o salveze - nu, salvează-te singură! De asemenea, nu are voie să se uite la Mica sirenă - nu renunța la vocea ta pentru un bărbat! Dar, totuși, îmi plac cântecele din film”, a adăugat ea.

Keira a mărturisit că o lasă, totuși, pe cea mică să se uite la câteva filme de animație: ”Îi place În căutarea lui Dory”.  

Actrița a mai spus că fiica sa își dorește să devină un leu: ”Vrea să fie dentistă, nu sunt sigură de ce, o adoră pe Peppa Pig și s-a îndrăgostit de un episod în care apare un dentist. Acum, își dorește să fie un leu și rage în consecință! Chiar dacă va dori să fie actriță, o să o sprijin în tot ceea ce va face”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies