Nadia Comăneci și Bart Conner, 24 de ani de la nunta din România. „Îmi vine greu să cred”


Zeița de la Montreal și soțul ei, fostul gimnast american Bart Conner, au sărbătorit 24 de ani de mariaj. Nadia Comăneci se declară o femeie norocoasă.


Nadia Comăneci (58 de ani) și Bart Conner (62 de ani) și-au unit destinele la 27 aprilie 1996, la București. Ceremonia religioasă a avut loc la celebra mânăstire Cașin, iar petrecerea – la Palatul Snagov. Nu mai puțin de 700 de oaspeți, unul și unul, au asistat la marele eveniment.

După ceremonia religioasă, Nadia a declarat că „azi, Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi”.

La 24 de ani de atunci, cei doi soți și-au amintit cu plăcere de momentul în care și-au legat destinul unul de celălalt. 

Îmi vine greu să cred că frumoasa noastră nuntă a fost acum 24 de ani, în această zi. La mulți ani, Nadia Comăneci”, a scris Bart Conner pe Twitter.

Nadia i-a răspuns două ore mai târziu, tot pe rețeaua socială: „#luckygirl” (fată norocoasă – n. red.).

Vezi mai jos mai multe fotografii de la nuntă!

La evenimentul de atunci au luat parte multe celebrități din România, dar și 80 de cupluri de peste Ocean. Nași au fost Dana și Adrian Năstase.

Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime”, a povestit Nadia în cartea autobiografică Scrisori către o tânără gimnastă.

Citește șiCe pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care i-o dă, lunar, statul român „Zeiței de la Montreal”

Cununia în sine a fost ieşită din comun. Soţia lui Adrian umpluse biserica de flori şi începuse să cânte muzica. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior, şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi când am făcut-o pentru prima dată m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, și-a amintit Nadia.

Furată și răcumpărată în dolari

Nadia a fost furată în noaptea nunții ei, conform tradiției, de câțiva prieteni. Ei au dus-o la o tură pe lacul Snagov, iar la întoarcere aceștia au fost răsplătiți cu 1.000 de dolari. Nu au acceptat și au cerut mai mult. Proaspătul soț a oferit 10.000 de dolari, bani care au fost donați în scop caritabil.

La 3 iunie 2006, Nadia a devenit mamă, iar băiețelul lor a primit numele Dylan Paul.

Fotografii: Agerpres/Getty Images

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

related posts

Modifică setările cookies