Nume de bebelusi care vor fi populare in 2015. Cum sa-ti botezi copilul pentru a fi in tendinte


Portalul Here are Nameberry's a realizat un studiu in urma caruia s-a stabilit care vor fi numele de bebelusi in voga pentru 2015.


Pe langa chestionarele la care au raspuns mai multi parinti, studiul are la baza si analize legate de influenta culturii pop, multe dintre numele alese avand legatura cu trendurile stabilite de seriale sau filme celebre sau chiar de vedete de la Hollywood, precum Piper din Orange is the New Black sau Elsa si Anna din Frozen. 

In plus, exista si categoria numelor care au o semnificatie puternica si ofera o identitate aparte atunci cand sunt pronunate, astfel ca Titan, Royal, Saint sau Noble se afla pe lista numelor in trend pentru 2015. 

O alta tendinta o reprezinta folosirea de nume specifice fetelor pentru baieti, astfel ca se preconizeaza ca nume precum Alexis, Carey, Darian, Elisha, Jordan, Kai, Loren, Sidney sau Star sa fie folosite mai des pentru baieti in urmatorul an. 

Si numele simple vor reveni la moda, astfel ca multi bebelusi vor fi botezati Isa, Eva, Ida, Lou, Lia, Ben, Finn, Jack sau Tom.  

Alte nume care vor fi populare in 2015: Ella, Emma, Jacob, Addison, Flora, Jayden, Kellen, Liam, Angus, Cale.

FULLSCREEN
Nume de bebelusi care vor fi populare in 2015. Cum sa-ti botezi copilul pentru a fi in tendinte
  • /

related posts